Signe Nature is een Belgisch en Made in Europe modemerk.

Het merk onderscheidt zich door zijn lokale productie. Inderdaad, het ontwerp is gemaakt in België en de productie is Europees.

Signe Nature biedt een reeks kwaliteitsvolle en trendy kleding die past bij elk figuur, elke persoonlijkheid en elk moment van de dag. Het merk wil ook intergenerationeel zijn.

De collecties Signe Nature worden gekenmerkt door een “totaaluitstraling” en kunnen met elkaar worden gecombineerd. De outfits zijn zowel gekleed als draagbaar voor elke gelegenheid. Zowel in de zomer als in de winter zijn de collecties Signe Nature gewijd aan het essentiële kledingstuk in de garderobe van de vrouw: de jurk. Kort of lang, recht of getailleerd, met bloemen-, strepen- of dierenprints, de jurk blijft het paradepaardje van het Belgische label.

Ontworpen door vrouwen voor vrouwen en attent op de vraag, Signe Nature kleedt vrouwen van maat 34 tot 48, en biedt een complete garderobe van een eenvoudige top tot een jurk, inclusief slanke of normale broeken. Het merk Signe Nature richt zich tot vrouwen die waarde hechten aan kwaliteit en zorgvuldig gesneden kleding.